top of page

Menu

Antipasti Fredo i Caldo

 

Carpaccio di black Aberdeen | 21.00

rundscarpaccio | parmezaan | balsamico IGP

 

Vitello CBT | 21.00

kalfsvlees traag gegaard | tonijnmayo | kappertjes

 

Burrata Caprese | 19.00

burrata | tomaat | olie basilicum

 

Langostina | 26.00

langoustine | tomaat vinaigrette | chilli boter

 

Capesante Rosolate | 23.00

gebakken sint jacobsvruchten | espuma parmezaan

rode ui uit Tropea

 

Scampi all’aglio | 23.00

scampi look | kerstomaat | witte wijn

 

Pancetta | 24.00

buikspek | erwt | tomaat | asperge

Secondi di Pesce 

Tagliata di Tonno | 33.00

gesneden tonijn filet | caponata | beurre blanc

 

Filetto di Branzino | 32.00

gebakken zeebaars | courgette | tomaat

 

Rombo | 38.00

tarbot | tomaat compot | venkel | jus nduja

Secondi di Carne

Tagliata di Filetto | 38.00

gesneden filet pure | rucola | groene asperge | salsa verde | parmezaan

Agnello Scottadito | 39.00

gesneden lams | aubergine | tomaat | gekonfijte aardappel

 

Scottona Piemontese 2P | 42.00 p.p.

côte a l'os Piemonte | panzanella L vleesjus

Pasta & Pizza 

Linguine al Bacio di Mare | 30.00

pasta | verse zeevruchten | kerstomaat

 

Spaghetti Vongole | 27.00

spaghetti | venusschelpen

 

Ravioli con Ricotta e Spinaci | 25.00

ravioli ricotta & spinazie | espuma parmezaan

 

Spaghetti con Guanciale e Pistacchio | 25.00

spaghetti | crème pistache | wangspek | crème burrata

 

Pasta Salsiccia | 24.00

pasta | aubergine | salsiccia

 

Pizza Margherita | 17.00

San Marzano DOP | mozzarella | basilicum

 

Pizza Parma | 22.00

mozzarella | parmaham | rucola | tomaat | parmezaan

 

Pizza Ventricina | 20.00

pikante salami | mozzarella | tomaat

bottom of page