
Menu
Antipasti Fredo i Caldo
Carpaccio di black Aberdeen | 21.00
rundscarpaccio | parmezaan | balsamico IGP
Vitello CBT | 21.00
kalfsvlees traag gegaard | tonijnmayo | kappertjes
Burrata Caprese | 19.00
burrata | tomaat | olie basilicum
Langostina | 26.00
langoustine | tomaat vinaigrette | chilli boter
Capesante Rosolate | 23.00
gebakken sint jacobsvruchten | espuma parmezaan
rode ui uit Tropea
Scampi all’aglio | 23.00
scampi look | kerstomaat | witte wijn
Pancetta | 24.00
buikspek | erwt | tomaat | asperge
Secondi di Pesce
Tagliata di Tonno | 33.00
gesneden tonijn filet | caponata | beurre blanc
Filetto di Branzino | 32.00
gebakken zeebaars | courgette | tomaat
Rombo | 38.00
tarbot | tomaat compot | venkel | jus nduja
Secondi di Carne
Tagliata di Filetto | 38.00
gesneden filet pure | rucola | groene asperge | salsa verde | parmezaan
Agnello Scottadito | 39.00
gesneden lams | aubergine | tomaat | gekonfijte aardappel
Scottona Piemontese 2P | 42.00 p.p.
côte a l'os Piemonte | panzanella L vleesjus
Pasta & Pizza
Linguine al Bacio di Mare | 30.00
pasta | verse zeevruchten | kerstomaat
Spaghetti Vongole | 27.00
spaghetti | venusschelpen
Ravioli con Ricotta e Spinaci | 25.00
ravioli ricotta & spinazie | espuma parmezaan
Spaghetti con Guanciale e Pistacchio | 25.00
spaghetti | crème pistache | wangspek | crème burrata
Pasta Salsiccia | 24.00
pasta | aubergine | salsiccia
Pizza Margherita | 17.00
San Marzano DOP | mozzarella | basilicum
Pizza Parma | 22.00
mozzarella | parmaham | rucola | tomaat | parmezaan
Pizza Ventricina | 20.00
pikante salami | mozzarella | tomaat